Actie als mobiele shopper die generaties vertegenwoordigt
De laatste onderhandelingen over het minimumloon van de regering beginnen op 20 augustus. De werknemers en gebruikers (managers) zijn een spectaculaire confrontatie met de verslechtering van de economische situatie als gevolg van de verspreiding van Corona19 en de verslechtering van de termijn van 25 van de 27 leden van de commissie voor minimumloon. Volgens de […]

De laatste onderhandelingen over het minimumloon van de regering beginnen op 20 augustus. De werknemers en gebruikers (managers) zijn een spectaculaire confrontatie met de verslechtering van de economische situatie als gevolg van de verspreiding van Corona19 en de verslechtering van de termijn van 25 van de 27 leden van de commissie voor minimumloon.

Volgens de arbeidskringen en de bedrijfswereld op 12 december zal de algemene vergadering van het minimumloon op 20 oktober plaatsvinden. De managementwereld is van mening dat het bevriezen nodig is omdat de situatie van zelfstandigen in de nasleep van Corona en 19 wordt bestreden. De loonstijgingen zullen de werkgelegenheid verder verminderen, vooral omdat de langetermijnverlenging van Corona 19 de loonsvergoeding van kleine bedrijven heeft ontweken.

De werknemers zullen naar verwachting 10.000 gewonnen aanvragen voor een minimumloon, zoals de belofte van president Moon Jae-in. Moon beloofde het minimumloon in 2020. De eisen van de arbeidersklasse worden ook vermeden, zoals de minimumloonsvergadering oproept om de belofte van 10.000 gewonnen te vervullen.

De arbeid heeft de afgelopen twee jaar een minimumloonsverhoging vastgesteld, met een minimumloonsverhoging van 1 tot 2 procent, en de verwachtingen van de onderhandelingen zijn groot. De commissie beweert dat de organisatie van de commissie van openbaar belang op een manier moet worden gewijzigd die door de vakbond wordt aanbevolen, omdat het minimumloon wordt bepaald op basis van de keuze van de leden van het openbaar belang.

In de eerste twee jaar van de vorige maand, toen de regering Moon Jae-in vier keer het minimumloon verhoogde, steeg het loon met 16,4% en 10,9%, respectievelijk met de belofte van 10.000 gewonnen. De komende twee jaar hebben kleine en middelgrote bedrijven een zeer sterke weerstand geboden tegen het minimumloon, en vorig jaar is de minimumloonstijging gedaald tot 2,9 procent en 1,5 procent, terwijl de Corona-19-situatie overlapt.

De Korea Association of Management, die gebruikers vertegenwoordigt, heeft vorig jaar de op één na grootste stijging van de werknemers met een minimumloon (3,19 miljoen). De beweringen van het Statistical Bureau voor de economische activiteitsonderzoeken zijn dat de minimumloonstijgingen voorlopig moeten worden gestabiliseerd, rekening houdend met de verhoogde minimumloonniveaus, zoals blijkt uit 15,4 procent van de lagere tarieven en de criteria voor de economische activiteitsbevolking van het Statistical Bureau.

Een zelfstandige in Seoul zei: "Als de omzet van Corona tot het minimumloon wordt verhoogd, zal de omzet van kleine bedrijven en zelfstandigen verder worden gewaardeerd," en voegde eraan toe: "De omzet zal na Corona19 afnemen en de arbeidskosten zullen niet worden betaald en de aflossingen zullen volgend jaar 폰테크 worden verhoogd tot het loon. " .

De loononderhandelingen volgend jaar zijn de grootste variabelen van de vraag of de situatie in Corona of 19 in de afwerkingsfase kan komen. Bovendien is het vooruitzicht dat de werkgelegenheid een "achterstand" is die de economische veranderingen volgt, en dat de situatie van Corona volgend jaar zal worden opgelost en dat de werkgelegenheidsvermindering waarschijnlijk zal worden verlengd, zelfs als de economie herstelt, waardoor het minimumloon niet drastisch kan worden verhoogd.

Volgens de uitvoeringsverordening van de minimumloonwet verzoekt de minister van Arbeid het minimumlooncomité uiterlijk op 31 maart van elk jaar om een ​​bespreking van het minimumloon voor het volgende jaar. Als de eerste commissie op 90 augustus mijn conclusies trekt, zal de minister van Arbeid op 5 augustus het minimumloon volgend jaar bepalen.

Zanger en omroep Haha, Lee Ji-hye en Model Chung Hyuk komen samen met K Shopping naar mobiele shoppers om producten te selecteren die de problemen van de slippers die ze hebben aangevraagd, oplossen.

KShopping zei op 12 december dat hij de productie van het programma "Ik trek elke dag mijn koerier" zal ondersteunen, een ambitieuze analyseshow in het MBC Everywon.

Van de online winkels die vorig jaar 15 biljoen won, is het aandeel mobiele winkels dat op smartphones wordt besteld zo populair dat het ongeveer 68 procent van de winkels vertegenwoordigt. Het programma "Ik trek dagelijks koerier" is ontworpen om de patronen van mobiele winkels te analyseren die veel moderne mensen kennen en om een ​​goede en trendy consumptiecultuur te verspreiden door winkelkennis te bieden.

KShopping besloot om de productie van het programma actief te ondersteunen, omdat hij het eens was met de plannen die hij had gemaakt. Voordat de MC's de uitzending opnemen, kopen ze eigenlijk producten van K-winkelen en adviseren ze de producten die ze nodig hebben om te passen bij de verhaallijn van de gastshopper.In de eerste uitzendingen zal het een pakket van virtuele levensonderwerpen bevatten die een gelukkig huiskoekleven kunnen genieten, maar ook een mobiel winkelcentrum dat de mislukkingspercentages kan verminderen, en een honingtips die u gemakkelijk kunt vinden om informatie te vinden die nuttig is voor winkelen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다