Het kan maximaal 50 % van de betrokken invoer bedragen.
Ik heb meer belangstelling voor financiën en u wist dat de wet op de bescherming van financiële consumenten van vandaag, vanaf 25 maart 2021, van kracht wordt? De wet is van kracht en er is een basis voor meer bescherming dan voorheen, met betrekking tot de rechten van financiële consumenten.De wet op de bescherming van […]

Ik heb meer belangstelling voor financiën en u wist dat de wet op de bescherming van financiële consumenten van vandaag, vanaf 25 maart 2021, van kracht wordt? De wet is van kracht en er is een basis voor meer bescherming dan voorheen, met betrekking tot de rechten van financiële consumenten.
De wet op de bescherming van financiële consumenten?

De wet vergroot de verantwoordelijkheid van financiële instellingen zoals banken om consumenten die gebruik maken van financiële middelen te beschermen, en hoewel er veel discussies over dit onderwerp in de hele wereld zijn geweest, is er geen oplossing gevonden omdat ze niet door de Nationale Assemblee zijn gegaan.
Maar de wet is aangenomen omdat de recente DLF-zaak en de Rhyme-zaak voortdurend onvolledige verkoop van financiële producten hebben veroorzaakt. In dit geval is onvolledige verkoop een handeling die de klant verkoopt zonder een goede verklaring te geven over de risico's van investeringen, samen met de basisinformatie over de goederen.

 • Eerste: toepassing van de zes verkoopprincipes op de meeste financiële instrumenten
  De zes belangrijkste verkoopprincipes, zoals het conformiteitsbeginsel, het beginsel van de juiste kwaliteit, het principe van de uitleg, het verbod op oneerlijke bedrijfsactiviteiten, het verbod op oneerlijke rechten, valse en overdreven reclame, zijn van toepassing op de meeste financiële instrumenten, terwijl deze verkoopprincipes alleen van toepassing zijn op de meeste financiële instrumenten, zoals fonds- of variabele verzekeringen, enz., en vanaf nu zijn deposito's, leningen, verzekeringsinkomsten, creditcardsuitgifte enz. Het is ook van toepassing op de financiële instrumenten die het behandelen.

Het conformiteitsbeginsel: het moet een geschikte waar aanbeveling geven, rekening houdend met de investeringsgerichtheid en de ervaring van de consument met investeringen.
Principe van geschiktheid: de consument moet van tevoren informeren wanneer de financiële producten die de investering hebben gekalibreerd niet overeenkomen met de investeringsgeaardheid of eigendom van de klant.
Als u niet aan de twee 폰테크 beginselen voldoet, kunt u tot 30 miljoen gewonnen overtollige kosten in rekening brengen. Als je de rest van je verkoopprincipes niet hebt nageleefd, moet je een straf betalen, tot 50 procent van je inkomen.

 • Tweede: nieuwe consumentenrechten
  Het tweede punt dat voortvloeit uit de uitvoering van de Financial Consumer Protection Act is dat consumenten nieuwe rechten hebben. Het is een wangedragsverbod, een kraam, een archief en een archiefverzoek, en ik zal je een verklaring geven.
  Onrechtmatige overeenkomst: het recht om een ​​contract te sluiten en te schorsen binnen vijf jaar wanneer een financiële instelling niet heeft voldaan aan de zes belangrijkste verkoopprincipes bij het aanmelden van financiële instrumenten. In de tussentijd is het onmogelijk om een ​​gemiddelde terugkoop te maken, maar als een wanbetalingsovereenkomst ook een opheffing is, is het mogelijk.
  Het Clean Recovery-recht: het is mogelijk om de vorderingen van alle financiële instrumenten zoals fondsen, leningen en verzekeringen binnen een bepaalde periode in te trekken; maar niet om voorschotten en debetbetalingen zoals Péy te omvatten.
  Verzoek om gegevensopening: in het proces van geschillen en geschillen met financiële bedrijven, is het mogelijk om gegevens te vragen die worden geregistreerd en beheerd door financiële instrumentenverkopers, die vanaf 25 september van start kunnen gaan omdat er een systeem moet worden opgesteld dat wordt geregistreerd en beheerd door financiële bedrijven.

Met de uitvoering van de wet, hebben consumenten een reactie van anticiperende zorggroepen, die zich zorgen maken over de versterking van de rechten van de consument, maar die nog steeds minder bereid zijn om de wet uit te voeren.
In het bijzonder hebben de financiële sectoren gewezen op de dubbelzinnigheid van de richtlijnen, en ze zeggen dat het verwarrend is omdat er geen gedetailleerde criteria zijn om te bepalen of de geldelijke compensatie wordt betaald voor het gebruik van een wangedrag van consumenten om een ​​onwettig contract uit te oefenen, en welke handeling een verkooprecht is.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다