Paradise Changwon, Shannam-dong, Aroma Massage
Er was een winkel in de café waar ik alleen naar op zoek was, een echte plek waar ik echt goed in was en waar ik ooit naar toe ging, de hele stress die ik had opgebouwd, werd opgelost. Maar ik denk niet dat het een eer is om alleen te weten waar het goed […]

Er was een winkel in de café waar ik alleen naar op zoek was, een echte plek waar ik echt goed in was en waar ik ooit naar toe ging, de hele stress die ik had opgebouwd, werd opgelost. Maar ik denk niet dat het een eer is om alleen te weten waar het goed is, dus ik wil het openbaar maken!!Ik hoop dat je ook gaat, omdat het een van mijn subjectieve criteria is, maar de plaatsen waar ik iedereen om me heen heb geprezen om het goed te doen, en objectief gezien zijn ze goed.
Changwon Aroma Massage - Igiyoterapichangwon Aroma Massage - Igiyoterapy, Sangnam-dong

De eerste Changwon Aroma Massage is hieryoterapie in het zuidoosten van Shanghai. Het is een grote goritywinkel. Je vaardigheden zijn ook goriti, zoals de sfeer van de winkel. Ik voel me zo goed als ik ga, omdat ik het in de winkel heb, en ik voel me zo goed als ik ga! Ik kan echt een keer naar de yoterapie gaan en ik kan een magische bui ervaren die me ontspannen maakt.
Changwon Aroma Massage - Directeur Changwon Aroma Massage - Directeur

Nu zijn er verschillende kortingen. Meer dan drie mensen hebben een korting van 110.000 gewonnen, een verjaardagsevenement. Massage begint met een cursus van 60 minuten. 110.000 gewonnen in 70 minuten en 130.000 gewonnen in een kleiner 50 minuten, en 120.000 gewonnen, en het is allemaal Koreaans, dus je hoeft je geen zorgen te maken over communicatie. Het is gelegen in de buurt van Goindol, Seongsan-gu, Changwon, provincie Zuid-Gyeongsang, van 11.00 uur tot 5.00 uur.
Changwon Aroma Massage - Aroma Massage in Changwon tegen Songil in het zuiden van Sangnam-dong

De tweede Changwon Aroma Massage bevindt zich ook in het zuidoosten van de provincie Zuid-Sangnam. Het is een hand die een vergelijkbare naam heeft als Gunmaevanhada. In de tijd van het lidmaatschap van Gunmaehanda, is het lid in staat om een ​​beetje goedkopere massage te krijgen door de toepassing! Naast de aromamassage, zijn ze 천안건마 ook bezig met timasage, swedish-massages. Je kunt naar de Tymassage in Changwon gaan, tegen de hand van de mensen die je zoekt.
Changwon Aroma Massage - Service Changwon Aroma Massage - Service

Ik waardeer de stap die je hebt gezet. Het is zo goed om een ​​hoge massage te krijgen als je richtlijn om je terug te betalen voor de beste terrapie. Ze is zo goed in dienst dat ze een hogere tevredenheid heeft, wat betekent dat ze 60 minuten, 60.000 gewonnen en 90 minuten heeft. Swedish Massage is 60 minuten, 120.000 gewonnen in 80 minuten. Waxing is mogelijk, dus ik denk dat je je afvraagt ​​om afzonderlijk te vragen!Het bestaat uit 20-jarige Koreaanse functionarissen en de verkooptijd is van 14.00 uur tot 14.00 uur. in de buurt van Lotte Department Store in het zuiden van Sangnam-dong.
Changwon Aroma Massage - Paradise Changwon Aroma Massage - Paradise in het zuiden van Sangnam-dong

De laatste Changwon Aroma-massage is Paradise in het zuidoosten van Shanghai, waar ik het leuk vond om het interieur te vinden sinds ik binnenkwam.
Changwon Aroma Massage - Aroma Massage in de vaardigheid van de crew

Je bent zo vriendelijk en goed!Ik vind het leuk en ik ben tot nu toe een vaste huis aan het rondhangen, en ik vind het leuker dat alle vrienden die ik introduceer, en ik vind het leuker dat ik zo goed in staat ben om zo'n plek te zijn als de hemel, zoals de naam.Als je een bezoek brengt, zal ik er geen spijt van krijgen. Ga gewoon!

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다