sfeergodin Franse scheepslook
Het merk "Wit (huit)" van het bedrijf "Leafstyle" (vertegenwoordiger Moon Yeong-woo)" stelt een geüpgradede Athlezerook voor op basis van de trends van de One-Mileware-set-up. De trend van de 'One Mileware', die sinds 2020 werd gecreëerd door het afhouden van uitstapjes en alleen in het huis te blijven, verwachtte dit jaar een lichte uitstap, inclusief wandelen. […]

Het merk "Wit (huit)" van het bedrijf "Leafstyle" (vertegenwoordiger Moon Yeong-woo)" stelt een geüpgradede Athlezerook voor op basis van de trends van de One-Mileware-set-up. De trend van de 'One Mileware', die sinds 2020 werd gecreëerd door het afhouden van uitstapjes en alleen in het huis te blijven, verwachtte dit jaar een lichte uitstap, inclusief wandelen.

De One-Mileware-setup betekent dat je een vergelijkbare kleur of materiaal bratop, regggings en outers sensationeel matcht als een set. Het is een weerspiegeling van de toenemende interesse in de leef- en oefeningsrichtlijnen die de leef- en bestrijdingsrichtlijnen naleven, maar ook de toegenomen belangstelling voor de milde activiteiten die de samenleving in haar geheel kan voortzetten, omdat de hoge intensiteit van afstandsfasen de vermoeidheid en depressie in haar geheel vergroot.

Weete heeft een nieuw item met punten in het "tononton" "lichtheid" en "functionaliteit en bruikbaarheid" dat eenvoudig kan worden gedragen op basis van het weer of de verschillende omstandigheden. Vooral de Auter, die nuttig kan worden gebruikt tijdens de lente-interclusie.

Het 'soft-windbreak kapjas' van Weete ving tegelijkertijd de bruikbaarheid en de temperatuur op met een eenvoudig bouwpatroon en een extra ontwerp van de kap. Er is een string aan de binnenkant van de taille die een detail-regissatie mogelijk maakt, meestal met een ontspannen en sportieve bui, en met een string die je kunt benadrukken met een vrouwelijk silhouet.

Het Essential Fulover Hoody-jasje maximaliseerde het zachte aanraking door de toonhoogte aan de rand van de ring toe te voegen. Met minimale ontwerpen is het mogelijk om verschillende toepassingen te maken, zowel in huiskleding als in dagelijkse kleding, met de verlosbare gierst en comfortabele pit die de hip bedekt, en om de reggings en de reggings te matchen tijdens het uitgaan 레플리카 en de Athlezer-look zonder last te regisseren.

Het 'Overpit lichtgewicht kapjasje' is een breed mix-match-voorwerp van Daily Look tot Outdoor, met een hoge bruikbaarheid met praktische kappunten en relex-pitten. Een eenvoudig ontwerp met behulp van een ruwe ruwe ruwe wolk met waterdichtheid in het leven, geoptimaliseerd voor de openluchtactiviteiten in het voorjaar
De trends blijven veranderen naarmate de tijden veranderen. Zelfs nu, vol met persoonlijkheidsmode-mensen, zijn er selops die een gestaag ander modegevoel hebben en de plaats van de Fashenista behouden.

Lee Won, de acteur die de beste Franse Sikhruk in Korea toont, is een van de selops die al lang de Fashenista-positie bekleedt. Hij geniet van zijn gebruikelijke, natuurlijke look, en hij geniet van een onnodige natuurlijke look, die in een briljante vorm van Warnerby van een informele mood tot een donkere look verteren.

Haar toonaangevende Daily Rook, die in de loop van de tijd mooier wordt, is ook steeds populairder: kijk naar de Daily Rook van de acteur, Lio Won, die een diepe sfeer zonder overdreven opzet bevat.
Hij heeft een uiterlijk terwijl de tijd verandert en geniet van zijn gebruikelijke mooie, meisjesgevoelige look. Hij geniet van de zilveren pracht en geeft de voorkeur aan een eenvoudige, puntige look in plaats van een overdreven ontwerp.

Hij had een heldere casual look met een gloeiend gekleurd strike-knit en een denim-broek, met oranje, roze en zwart, en gaf hem ook punten met zilver haar en kleursaks met schaapjes. De kersenprint matchte ook punten, gebreide vesten en denim-slipjes om de casual look van Cojihan Mod te voltooien.
De entertainment-vertegenwoordiger Fashenista ging niet weg toen ze wandelde. Ze toonde een wandeling met een puppy en een wandeling met een elegante mode.

Hij matchte de reggings op Black Padding en gaf hem een ​​punt met de White Sox, zijn sportieve look, die lichtjes kon wandelen, voelde zich stylinisch genoeg zonder een overdreven pakket.Als je de voorkeur geeft aan een comfortabele, praktische look, meng je de verschillende items van Lee Yong-won

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다