Fyll på din uthållighet med vila
När du vaknar måste du köra spelet. Det finns ingen tid att förbereda något. Du kan inte visa 100% prestanda för fans som spenderar tid och pengar på att besöka arenan. ” Han spelade 96 mål och 34 assist i 327 matcher i K-ligan. Veteran anfallare Yang Dong-hyun (Suwon FC) sa. K-League 1-schemat för säsongen […]

När du vaknar måste du köra spelet. Det finns ingen tid att förbereda något. Du kan inte visa 100% prestanda för fans som spenderar tid och pengar på att besöka arenan. ” Han spelade 96 mål och 34 assist i 327 matcher i K-ligan. Veteran anfallare Yang Dong-hyun (Suwon FC) sa.

K-League 1-schemat för säsongen 2021 är stramare än föregående år. De 12 klubbarna i K League 1 har spelat mer än två matcher en vecka efter att säsongen 2021 startade den 27 februari. Klubbar i FA-cupens åttondelsfinal spelar mer än åtta matcher bara i maj.

Först kommer AFC (Asian Football Federation) Champions League (ACL) gruppspelet att hållas från 22 juni till 11 juli på grund av Corona 19. I K-ligan, inklusive Daegu FC, som spelar, deltar fyra klubbar i ACL. Jeonbuk Hyundai och Daegu kommer att hantera ACL-schemat i Uzbekistan, Ulsan Hyundai och Pohang Steelers i Thailand.

Före ACL kommer också den andra kvalrundan till Qatar-VM 2022 i Asien att hållas. Det koreanska fotbollslaget, ledd av tränare Paulo Bento, kommer att sammankallas den 31 maj. Den andra kvalet, som har skjutits upp på obestämd tid på grund av Corona 19, kommer att hållas från 5 till 13 juni.

Koronavariabler bör också övervägas under säsongen 2021. Om det finns en korona bekräftad under säsongen måste schemat skjutas upp i minst två veckor.

Det finns ett exempel. Under säsongen 2020 inträffade en bekräftad Corona 19 i K-League 2 Daejeon Hana Citizen. Det sista spelet i 2020 K-League 2 försenades med mer än två veckor. Under säsongen 2021 bekräftade corona19 från FC Seoul och 강남출장마사지 Chungnam Asans professionella fotbollslag. Totalt 11 matcher skjöts upp.

En fotbollstjänsteman sa: "Det var inte utan diskussioner om att minska antalet matcher innan säsongen 2021 började" och sade: "Det var svårt att fortsätta säsongen som 2020-säsongen."

Den tidigare tjänstemannen sa, ”Det största problemet under säsongen 2020 var minskningen av sponsring. Detta hände då öppningen försenades på obestämd tid och antalet spel minskade. Det är fortfarande Corona-eran. Publiken kan inte nås. Om du spelar 38 spel normalt kan du dock förvänta dig en högre kampanjeffekt än förra året. Det oundvikliga valet kunde inte undvikas. Vi fokuserade på att minimera risken från Corona 19. ”

Öppningen av K-League 1 under säsongen 2020 var sent den 69: e. Antalet matcher minskade från 38 till 27 inklusive den sista omgången. Dessutom spelade K-ligan under säsongen 2020 de flesta matcherna utan åskådare på grund av Corona 19.

Du kan inte sitta ner för det är svårt. Idrottare försöker uppnå bästa resultat även i ett stramare schema än något år. Det viktigaste som spelarna bryr sig om är fysisk kondition.

Incheon United-kapten Kim Do-hyuk sa, ”Min hemstad är Namhae, Gyeongsangnam-do,” och sa, ”Min mamma fyller på rätterna och skickar dem.” ”Riset med mors uppriktighet är en välsignelse. Det är inte lätt att spela mer än två matcher i veckan. Men alla är i samma situation. Jag kommer att göra mitt bästa för att visa bästa prestanda. ”

Daegu FC-försvarare Hong Jeong-woon sa också, "Laget håller full uppmärksamhet åt hanteringen av spelarnas tillstånd," sa han och sa: "Vi har ett stramare matchschema än något annat år."

Spelare ägnar också mer uppmärksamhet åt fysisk kondition än vanligt. Jag försöker äta hälsosam mat och vila mig bra. Daglig massage och bastu. Som professionell spelare har du en skyldighet att visa ditt bästa resultat i alla situationer. I synnerhet är Daegu med de bästa fansen av K-League. Det betyder att jag kommer att göra mitt bästa för att möta fansens förväntningar.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다