We’ve got a request for the Pagora System.
I’ve prepared all the images, so I’m going to take a look at them together.
I’ll take it now.
Hello, this is design communication! Today's design draft is…It's a residential interior design located in Mokdong!​The client prefers wood and light colors, so it's just to suit his taste.It's an interior design! Shall we go see it?​​​This is the interior of Mokdong's living room! The overall concept is a warm and moody white & wood!​The […]

Hello, this is design communication! Today's design draft is…
It's a residential interior design located in Mokdong!

The client prefers wood and light colors, so it's just to suit his taste.
It's an interior design! Shall we go see it?
​​​
This is the interior of Mokdong's living room! The overall concept is a warm and moody white & wood!

The original wood partition was the white sliding door.
It looks stuffy, so I demolished it and installed an open partition! 😊

And to make room for a small kitchen, we removed the veranda located on the kitchen side and expanded the kitchen!
The living room light was attached with a purchase light that can change the angle! 🥰
​​
We installed a lightweight room in the bedroom to separate the dress room and bedroom space!😊

Rather than materials that are blocked so that the narrow space doesn't look stuffy, we'll fix the Louver material on both sides.
I've put on the sliding door!

The children's room is a small space, so they arranged the furniture efficiently! 😊
​​
They divided the hallway into two! First down the hall to the shoe closet, second down the hall from the end of the shoe closet.
We've given it to the hallway that goes up to the roof! 😊

Finish the shoe rack with terrazzo tiles, and the hallway from the end of the shoe rack to the ridge.
It's closed! Next to the shoe rack, we put a mirror to make the space look bigger and use it efficiently! 😊
​​
It created a secret place like a hideout where the child can relax!

When you need a break, or a study-related stress, or a place of rest,
They made it for us to create a cozy space!😊
​​​
You said you use rooftop as your child's study room!😊

So the bathroom, the study space where the child can study comfortably,
And they even made it a place to rest with my family!
​​
This place is a rooftop! The roof floor stays on for a long time.
I finished it with a 스카이어닝 deck that gives a warm and cozy feeling!

Also, rooftops and outdoor areas are directly exposed to snow, rain, wind, and sunlight.
Because it's a space, there are many inconveniences when using space! 😢

So, I'm going to use the sky-earning space where the couch.
It was installed to create a luxurious and safe outdoor space!😊
​​
So, the introduction of the interior of Mokdong residential space is over!
Construction is about to begin!
I'll upload a photo of the scene photos!😊
Do you like fish?
I've loved seafood since I was young.
That's why I love raw fish.

You know what?
The ocean is so deep and deep in the world.
There are a lot of fish living there.
So the fish that we humans know about is the fish that's all over the world.
They say it's only 3%.
Isn't it amazing? Haha
​​
This time, we're at a terrace apartment in Onam-ri, Namyangju.
We've got a request for the Pagora System.
I've prepared all the images, so I'm going to take a look at them together.
I'll take it now.
​​
First, this is the terrace apartment in Onam-ri, Namyangju.
I thought you wanted to install it on the veranda side.
This reminds me of my house when I was abroad for a while.
Unlike our country, the emergency exit, Veranda, is not blocked.
It felt like something was more open.
​​
This is where the framework of the Pagora system began to be built.
Because the Pagora system is different from skylining.
The ceiling surface above and the ground below should be horizontal.
Skyning is also on top of the other side by the way.
That's not the case with the Pagora system.
​​
All these bones are made of aluminum.
It is very light, firm, and durable.
But just because it's durable doesn't mean it's going to be strong if it's just installed.
We need to align the complex structures with each other to support and sustain them scientifically.
A meticulous installation process is essential.
​​
So this time, I'm going to visit a terrace apartment in Onam-ri, Namyangju.
I introduced you to the installation site of the Pagora system.

Through this posting, I'd like to ask you questions about the Pagora system,
If you have any questions,
Don't worry and feel free to contact me.

I've always been kind and meticulous in consulting with you.
We will be EAVE who promises EAVE.
Thank you 🙂

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다